S ponosom ističemo ALUMINCO projekte koji su odrađeni u Hrvatskoj i diljem svijeta. Svaki je naš projekt jedinstven te se izdvaja po svom stilu izvedbe i estetskom dizajnu.

Cijeli niz certificiranih proizvoda stavlja dodatnu vrijednost i arhitektonsku kvalitetu svakom projektu. Naši aluminijski sustavi posebno su dizajnirani da traju te da maksimalno ispunjavaju sve zahtjeve građevinskih projekata, neovisno radi li se o unutarnjem ili vanjskom prostoru u privatnom, poslovnom ili javnom okruženju.

Bez obzira na veličinu, složenost ili lokaciju građevinskog projekta, u mogućnosti smo ponuditi najbolje tehničke savjete i aluminijska rješenja koja su trenutno dostupna na tržištu.

Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj stručnosti i kreiranju visoke učinkovitosti stvorena su inovativna, energetski učinkovita te ekološki prihvatljiva aluminijska rješenja koja zadovoljavaju potrebe svakog klijenta.

Sa našim proizvodima koji se pojavljuju u respektabilnom broju impresivnih projekata možemo Vam ponuditi aluminijska rješenja visokih performansi kojima ćete započeti svoj novi projekt!